U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Iedereen die ouder is dan 18 jaar, bij Scouting Nederland wil horen en een passie heeft voor 4x4 aangedreven auto’s is van harte welkom. Lid worden van de LAROS is echter niet vrijblijvend.

Natuurlijk is het leuk om erbij te horen, maar daar hoort volgens ons ook een bepaalde motivatie bij om te helpen om zowel de interne activiteiten als de externe ondersteuningen tot een succes te maken.

Verder gelden naast het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland het huishoudelijk reglement van Scouting LAROS. We vragen van ieder lid om zich te gedragen volgens deze documenten. Wil je dit niet dan hebben we daar geen moeite mee, maar wordt dan geen lid!

Zoals je op de foto’s kan zien is Land Rover het favoriete merk naast Suzuki, Daf en Jeep. Andere merken zijn natuurlijk ook van harte welkom. We zijn immers geen merk club.

De contributie voor Scouting LAROS bedraagt voor leden 30 euro. Nieuwe leden betalen het eerste jaar 40 euro. Voor de extra 10 euro ontvangen nieuwe leden een das, sticker en badge.  Wanneer Scouting LAROS je hoofd Scouting lidmaatschap is betaal je aan ons ook de Landelijke contributie. (bedrag word Landelijk vast gesteld en kan wijzigen)

Voor 2015 is de landelijke contributie vastgesteld op € 27,35 per lid per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). De landelijke contributie voor 2016 wordt in de landelijke raad van december 2015 vastgesteld.

Onze plusscoutskring is een vereniging ingeschreven bij de KvK en maakt namelijk deel uit van de Vereniging Scouting Nederland. Daardoor zijn leden van onze groep ook lid van Scouting Nederland. Scouting Nederland betaalt op haar beurt weer contributie aan de Europese en mondiale Scoutingorganisaties, waardoor alle leden ook lid zijn van die internationale verenigingen. Op de pagina over Scouting Nederland vind je meer informatie over wat de landelijke vereniging met de contributie doet.

Ons rekeningnummer bij de Rabobank is: NL59 RABO 0144 100 738 ten name van Plusscoutskring LAROS te ‘s-Hertogenbosch. (ons postadres)

Registratie via SOL (het online leden registratie systeem van scouting Nederland

Scouting Nederland stelt een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht. Natuurlijk houden wij ons aan deze afspraken. Meer informatie vind je in het HHR van Scouting Nederland.

Indien er geen VOG is geregistreerd in SOL sturen we jou een mail met een link toe die je via DIGI-D kan afhandelen.  Je krijgt de VOG vervolgens (als alles goed is) gratis thuis gestuurd. Vervolgens stuur je de verklaring naar ons secretariaat.

Iedereen kan zich aanmelden op het forum; liefst onder je eigen naam en vermeld dan ook even:

• Merk en type voertuig

• Geel kentekenen met inzittenden verzekering of grijs kenteken

• Of je een E achter B rijbewijs bezit

• De reden van je aanmelding